Zona Rent - Agencija za izdavanje nekretnina

Dobrodošli na naše web stranice !

ZONA RENT je agencija za izdavanje stanova,kuća,poslovnih prostora i lokala u Beogradu.

Prezentacijom na sajtu zelimo da Vam što bolje približimo nasu ponudu nekretnina i da budete sigurni da ste imajući poverenja u nas prešli više od pola puta do ostvarenja svog cilja.Mi znamo da je nekretnina, poslednja velika vrednost i sigurnost koju ljudi poseduju, upravo zbog toga poslujemo savesno,organizaciono,kvalitetno i efikasno.Zadovoljstvo nam je pomoći Vam u pronalaženju novog doma ili kutka za odmor.

Želite li rentirati ili unajamiti nekretninu, učinit ćemo sve da to obavimo u što kraćem roku i po prihvatljivoj ceni. Profesionalnost, iskustvo, veliki broj zaključenih poslova i zadovoljstvo klijenata glavna su nam preporuka.

Zakupodavci precenjuju, zakupci potcenjuju a posrednici procenjuju tržišnu vrednost rentiranja određene nekretnine... Na osnovu dosadašnjeg iskustva razvili smo vlastitu metodologiju vrednovanja nekretnine i procenu realne tržišne vrednosti. Vaše nepokretnosti procenjujemo, snimamo i oglašavamo u dogovoru s vama

Zakupcima pružamo usluge pronalaženja objekata koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama i željama, uz multimedijalnu prezentaciju, pratnju pri obilasku nekretnina i savetnu podršku..

Zakupodavci od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih zakupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost.

Agencija poseduje i specijalno razvijen softver koji Vašu ponudu ili potražnju obrađuje momentalno. Prilikom odabira nekretnine za naše klijente fokusiramo se na posebne potrebe i zahteve i u ponudu ne uključujemo nekretnine koje ne zadovoljavaju te parametre.

Svi podaci koje ostavite u agenciji tretiraju se kao poslovna tajna i kao takvi se ne prezentuju apsolutno nikome izvan agencije, a svi zaposleni se obavezuju na čuvanje privatnosti klijenata. Sve nepokretnosti koje nudimo smo dobili u ponudu od vlasnika istih ili njihovih sudski ovlašćenih zastupnika (tražimo na uvid vlasnički list i ovlašćenje za zastupanje pri izdavanju nepokretnosti potpisano od vlasnika nekretnine). Agencija sastavlja ugovor na osnovu saglasnosti obe strane u koji se unose svi detalji usmenog dogovora između zakupca i zakupodavca.

Mi postojimo zbog Vas, pa je naše radno vreme prilagođeno Vašim potrebama. Radimo svakog dana  od 09.00  do 20.00 časova.

S poštovanjem,

ZONA RENT
o nama